Jegyárak

Normál jegy

2200Ft
 • Négy az egyben csomagban
  3600 Ft
 • Gyulakult csomagban
  5000 Ft
 • Visit Gyula Card Gyula csomagban
  4800 Ft

Kedvezményes
jegy

1100Ft
 • Csoportosan (10 főtől)
  1000 Ft/fő
 • Négy az egyben csomagban
  1800 Ft
 • Négy az egyben csomagban, csoportosan (10 főtől)
  1700 Ft/fő
 • Gyulakult csomagban
  2500 Ft/fő
 • Visit Gyula Card Gyula csomagban
  2400 Ft/fő

Csoportos
jegy

10 főtől
2000Ft/fő
 • Négy az egyben csomagban
  3400 Ft/fő

Csomag-kedvezmények

1.

Négy az egyben csomag

Megtekinthető látnivalók: Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont állandó kiállítása, aktuális időszaki kiállítása és toronykilátója valamint a Gyulai vár

2.

Gyulakult csomag

Megtekinthető látnivalók: Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont állandó kiállítása (1 alkalommal) és toronykilátója, Gyulai vár, Erkel Ház, Ladics Ház, Kohán Képtár.

3.

Visit Gyula kártya

Megtekinthető látnivalók: Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont állandó kiállítása (2 alkalommal) és toronykilátója, Gyulai vár, Erkel Ház, Ladics Ház, Kohán Képtár.

Kiegészítő információk

  A kedvezményes jegyeket igazolvány felmutatását követően 6-26 év közötti nappali tagozatos diákok és nyugdíjasok vehetik igénybe.

  Azok a kísérő felnőttek (max. 2 fő), akik 2 vagy több 6 éven felüli (belépésre kedvezményes jeggyel jogosult) gyermekekkkel érkeznek 50% kedvezményre jogosultak.

  A gyulai állandó lakcímmel és tartózkodási hellyel rendelkező lakosoknak 50% kedvezmény jár.

  A fogyatékkal élőknek és 6 év alatti gyermekeknek a belépés ingyenes.

Aktuális időszaki tárlat

KINCSEK ŐRZŐJE

150 éves a gyulai Erkel Ferenc Múzeum

Az Erkel Ferenc Múzeum Magyarország harmadik legrégebben alapított vidéki múzeuma, Mogyoróssy János, a múlt értékeinek megőrzése iránt elkötelezett gyulai nemesember, gazdatiszt 1868-ban hozta létre. A múzeum alapításának 150 éves évfordulója alkalmából nyílt időszaki kiállítás a gyűjtemény jeles darabjai mellett eddig be nem mutatott műtárgyakat tár a közönség elé.

Bővebben
Gyulakult

Aktuális programok

Száz és száz esemény a magyar kultúra városában. Bővebb infók a művelődési ház rendezvényeiről, az Almásy-kastélyhoz, a várhoz, az Erkel emlékházhoz köthető történésekről és az Erkel Ferenc Múzeum érdekességeiről, a Vigadó, a Rondella Terasz programjairól, a Kohán Képtár kiállításairól, a Ladics-ház történeteiről, mindenről, ami gyulai.
Aktuális programokért, irány a gyulakult.hu


Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. Ajánlott minimum felbontás : 1366x768